Zanglessen & Coaching

Iedereen kan leren zingen. Sterker nog: we doen het al. Dat gevoel om jezelf uit te willen drukken in klank, hebben we allemaal. We zingen namelijk al sinds onze geboorte. Dat doen we onder de douche of bijvoorbeeld tijdens het koken. De één kan het misschien iets beter dan de ander, maar lekker zingen is voor iedereen weggelegd. Door te oefenen en je muzikaal gehoor en stemgebruik te trainen, word je daar steeds beter in.

De Zangfabriek

Bij de Zangfabriek kun je terecht voor diverse lessen en verschillende vormen van begeleiding. Wat jij wilt leren is daarbij het uitgangspunt.

De Zangfabriek is er voor mensen die:

  • met meer plezier en meer vrij willen zingen;

  • hun zelfvertrouwen willen vergroten door hun stem bewuster te gebuiken;

  • meer uit hun stem willen halen om zo in een zangkoor of eigen band vrijer te kunnen zingen;

  • zich willen voorbereiden op een auditie of een toelating. 

    Samen pakken we het aan!

Popkoor
The Singing Factory

Sta jij te popelen om je stem te laten horen en samen met gelijkgestemden beter te worden in zingen en te stralen op het podium? Sluit je dan aan bij Popkoor The Singing Factory! 🎶
Bij ons begint elke repetitie met verfrissende ademhalingsoefeningen en stem- en gehoortraining, waardoor je niet alleen je zangkwaliteiten verbetert, maar je ook meer verbondenheid voelt met je eigen stem.

Individuele zanglessen

Wil je jouw zangtalent naar nieuwe hoogten tillen? Dan zijn de individuele zanglessen van de Zangfabriek precies wat je zoekt! 🎤
Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding, waarbij de docent samen met jou jouw leerdoelen vaststelt. Of je nu je eigen stemgeluid wilt versterken, aan zangtechniek wilt werken, je houding en ademhaling wilt verbeteren, of je articulatie en klankvorming wilt verfijnen, wij staan klaar om je te helpen groeien.

Coaching

Ben jij een van die vele getalenteerde jongeren die hun passie voor muziek omarmen? Of je nu droomt van het schitteren op het podium als singer-songwriter of simpelweg je muzikale vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, wij begrijpen jouw ambitie volledig!

In een tijd waarin programma’s als “De beste singer-songwriter…” de muziekscene aanwakkeren en waar alle kennis via internet binnen handbereik ligt, is het geen verrassing dat zoveel jongeren zich op een redelijk tot hoog niveau bezighouden met muziek.

Workshop

Ben je op zoek naar een unieke en verbindende activiteit voor jouw groep collega’s, vrienden of familie? Onze zangworkshops bieden de perfecte gelegenheid om samen te zingen, plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te creëren.

In onze workshops werken we aan zelfvertrouwen, houding, ademsteun en stemvorming, terwijl we vooral genieten van het zingen. Voor je het weet, sta je met de hele groep een a-capella lied, een gospelnummer of een te gek popliedje te zingen!

Neem contact op

Ben je enthousiast geworden en heb je een vraag over het popkoor, individuele zangles of coaching of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een workshop? Neem contact met mij op via info@moniquevanderster.nl of bel op 06-51833593 om telefonisch jouw wensen te bespreken.