Lessen & Coaching

Bij de Zangfabriek kun je terecht voor diverse lessen. Jouw mogelijkheden, wat jij wilt leren; dat is de leidraad in alle lessen. Iedereen kan leren zingen, omdat iedereen al vanaf z’n geboorte zingt. De één kan het aanvankelijk wat beter dan de ander, maar uiteindelijk is lekker zingen voor iedereen haalbare kaart. Je kunt zowel je muzikaal gehoor als je stemgebruik trainen!

De Zangfabriek

De Zangfabriek is voor mensen die:

  • Hun zangkwaliteiten willen verbeteren
  • Vrij en met plezier willen zingen
  • In een groepje willen zingen
  • In een popkoor willen zingen

Aanbod

Popkoor the Singing Factory

Popkoor The Singing Factory begint elke repetitie met ademhalingsoefeningen en een stem-en gehoortraining.

We repeteren iedere dinsdagavond van 20.00-21.30 uur. De liedjes en teksten worden naar elk koorlid gemaild. Het is gezellig en er wordt veel gelachen, maar er wordt vooral hard gewerkt en serieus gezongen.

The Singing Factory streeft ernaar om elk jaar een aantal keer op te treden. De Zangfabriek is erg trots op haar swingende koor met enthousiaste leden!

Popkoor the Singing Factory maakt the Singing Factory nu gebruik van een mooie ruimte in De Oude School met volop gratis parkeergelegenheid.

Adres: Dubbelsteynlaan West 74 te Dordrecht.

.

Zanglessen

De zanglessen worden individueel gegeven. De docent bepaalt met de leerling wat zijn/haar leerdoelen zijn. Door middel van de liedjes werken we samen aan de groei van het eigen stemgeluid van de leerling. Dit wordt gedaan door middel van zangtechniek, houding, ademhaling, articulatie en klankvorming.

Omdat er vooral wordt gekeken naar de persoonlijke leerdoelen, kunnen er zeer diverse onderwerpen aan de orde komen. Heb je een specifiek lesdoel, een aspect waar je meer over wilt leren? Dan werken we daaraan. Je kunt dan denken aan het begeleiden van singer-songwriting-talent, microfoontechniek, podium-angst en houding / beweging op het podium. Maar ook als je ‘gewoon’ vrij en verantwoord wilt leren zingen, en verschillende muziekstijlen wilt uitproberen, ben je bij de zanglessen van de Zangfabriek op de juiste plek.

Coaching

Wat is er veel talent in onze directe omgeving. Of dat nu komt omdat programma’s als “The voice…” en “ De beste singer-songwriter..” het gevoel van muzikant – willen – zijn aanwakkert, of omdat de wereld, en alle kennis die er is via internet voor iedereen voor het grijpen ligt… Feit is , dat er ( gelukkig! ) heel veel jongeren zijn die zich op een redelijk tot hoog niveau bezig houden met muziek.

Het bespelen van een instrument, zingen, of een combinatie van die twee, is niet meer weg te denken uit de hedendaagse jongerencultuur. Menig groot muzikant is begonnen zoals ook zij beginnen; op hun zolderkamertje, alleen met zichzelf. Schrijven, schrappen , weggooien..en dan weer van voor af aan. Hoe geweldig is het, als je in staat bent je eigen liedjes te schrijven, te spelen en te zingen? Maar in je eentje op je zolderkamer kom je soms niet verder dan je eigenlijk wilt. En dan is het handig, om gecoacht te worden in je talent. 

Workshops

Met een groep collega’s, vrienden of familie lekker zingen in een groep. Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen, houding, ademsteun en stemvorming. Maar vooral zingen we met veel plezier.Voordat je er erg in hebt sta je een a-capella lied te zingen, of een gospel, of een gaaf popliedje.

Met collega’s werkt het samen zingen als een teambuildings-activiteit. Met vrienden of familie samen zingen versterkt de onderlinge band. Het eindproduct bestaat uit enkele ingestudeerde liedjes , eventueel een filmpje en een waardevolle herinnering. De workshops worden gegeven aan een groep van minimaal 10 personen. En….een zangworkshop is ook leuk om cadeau te geven!

Aanmelden lessen

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur.

Lessen & coaching

Popkoor
De lessen zijn op dinsdagavond van 20:00 tot 21:30. Van 1 augustus t/m 20 december.
Kosten: €225,- exclusief btw.

Zanglessen
De zanglessen worden individueel gegeven. Op maandagavond en vrijdagochtend.
Duur: 45 minuten. Kosten: €180,- per 3 maanden.

Coaching
De coaching wordt individueel gegeven. Op maandagavond en vrijdagochtend.
Duur: 45 minuten. Kosten: €180,- per 3 maanden.

Workshops
Leuk voor groepen als cadeau voor een verjaardag of teamuitje. Vanaf 10 personen. Vanafprijs: €450,- exclusief btw.

 

Ik wil me graag aanmelden voor:

10 + 14 =