Vocals

Een goede leadzanger- of zangeres hoeft nog geen goede backingvocalist te zijn. Backingvocalist zijn is een kunst op zich! Het vraagt niet alleen om het naadloos ‘kleuren’ met andere stemmen, maar ook om flexibiliteit en inlevingsvermogen. In de studio of live, je stem moet zich aanpassen aan elk project. En bovenal, je eigen unieke geluid behouden. Het is echt een vak apart!

Lead zang

“Een fijne zangeres, met sfeervolle popliedjes, begeleid door een live-band of in een intieme setting met gitarist of pianist, maakt elk speciaal moment onvergetelijk.

Of het nu een feest, receptie, plechtigheid of opening is, zang en muziek zijn onmisbare ingrediënten voor de perfecte sfeer!”

Backing vocals

Studio

“Van subtiele koortjes tot groots en meeslepend: backing vocals tillen elke track naar een hoger niveau. In de studio geven stemmen kleur aan producties. Met ervaring bij topartiesten als Rene Froger, Gordon, Rob de Nijs en Marco Borsato, weet Monique hoe zij een nummer echt laten stralen!”

Live

“Samen sterk in zang! Met een dynamisch koor tillen we de lead-zanger naar een hoger niveau, geven we de sound meer body en laten we het geheel nog meer stralen. Samen laten we muziek echt shinen!”

Monique van der Ster vocals backing vocals She's A Rebel

Jingles & Commercials

Jingles en commercials inzingen is weer een andere tak van sport. Elke jingle is een klein liedje. De sfeer en stijl kan in één jinglepakket op wel twintig. verschillende manieren klinken. Alle verschillende partijen maken er een imposante vocal-explosie van. Na meer dan 25 jaar ervaring is jingles inzingen nog steeds één van de meest favoriete bezigheden van Monique!

Jingles en Commercials: Philishave Tracer, Chiquita bananen, Kruitvat, Videoland en vele andere.

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem contact met mij op via info@moniquevanderster.nl of bel op 06-51833593 om telefonisch jouw wensen te bespreken.