Samen zingen

Workshop zang

Ben je op zoek naar een unieke en verbindende activiteit voor jouw groep collega’s, vrienden of familie? Onze zangworkshops bieden de perfecte gelegenheid om samen te zingen, plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te creëren.

In onze workshops werken we aan zelfvertrouwen, houding, ademsteun en stemvorming, terwijl we vooral genieten van het zingen. Voor je het weet, sta je met de hele groep een a-capella lied, een gospelnummer of een te gek popliedje te zingen!

Samen zingen versterkt niet alleen de onderlinge band, maar werkt ook als een effectieve teambuildingactiviteit voor collega’s. Met vrienden of familie zorgt het voor waardevolle momenten en blijvende herinneringen.

Het eindresultaat? Een aantal ingestudeerde liedjes, misschien zelfs een filmpje van jullie optreden, en bovenal een schat aan waardevolle ervaringen.

Onze workshops zijn geschikt voor groepen van minimaal 10 personen, en het beste van alles: een zangworkshop is ook een geweldig cadeau-idee! Verzamel je groep en laat ons jullie samen zangplezier bezorgen! 🎶🎁

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je je graag opgeven voor een zangworkshop?
Vul het formulier in en we nemen contact zo snel mogelijk contact met je op.

 

Tarieven

Bij minimaal 5 en maximaal 10 personen
Duur workshop: 90 minuten
Kosten: €20,00 per persoon
+ €75,00 workshopkosten

Bij minimaal 11 en meer personen
Duur workshop: 90 minuten
Kosten: €20,00 per persoon
+ €100,00 workshopkosten

Ik wil graag meer informatie over:

4 + 9 =