Vocal Coaching

 

Begeleiding bij jouw carrière

 

Ben jij een van die vele getalenteerde jongeren die hun passie voor muziek omarmen? Of je nu droomt van het schitteren op het podium als singer-songwriter of simpelweg je muzikale vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, wij begrijpen jouw ambitie volledig!

In een tijd waarin programma’s als “De beste singer-songwriter…” de muziekscene aanwakkeren en waar alle kennis via internet binnen handbereik ligt, is het geen verrassing dat zoveel jongeren zich op een redelijk tot hoog niveau bezighouden met muziek.

Of je nu een instrument bespeelt, zingt, of een combinatie van beide, muziek is een essentieel onderdeel van de hedendaagse jongerencultuur. En wij geloven dat elk talent de juiste begeleiding verdient om te schitteren. Want hoe geweldig is het om je eigen liedjes te schrijven, te spelen en te zingen?

Maar we begrijpen ook dat het soms een uitdaging kan zijn om alleen op je zolderkamer te blijven hangen, waar je vastloopt in je creativiteit. Daarom bieden wij coaching aan om jouw talent te begeleiden en te laten bloeien. Samen kunnen we jouw muzikale reis vormgeven, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en jouw muzikale dromen werkelijkheid kunt maken!

Laat ons jouw talent begeleiden en samen jouw muzikale pad verkennen. De wereld ligt aan je voeten, en wij staan klaar om je te helpen schitteren! 🌟🎵

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je je graag opgeven voor zangcoaching?
Vul het formulier in en we nemen contact zo snel mogelijk contact met je op.

 

Tarieven

Zangcoaching PRO: voor personen van 15 jaar en ouder en:

  • (semi)- zangprofessionals die willen toewerken naar een toelating, auditie , of
  • hun (semi)-professionele skills willen verbeteren.

Kosten: 45 minuten € 37,50 – 60 min. € 50,00 inclusief btw.
Voor 21 jaar en ouder: plus 21% BTW bovenop het lesbedrag.

Zangcoaching met:
– 5% korting bij boeking 5 lessen;
– 10% korting bij boeking 10 lessen.

Ik wil me graag aanmelden voor

10 + 12 =